Nenas & air kelapa

Hi mommies! 2nd preggy ni kerap rasa nak mkn berlaukkan masakan nenas & kerap terasa nak minum air kelapa/coconut shake. Xtw mitos atau ape.. Mse 1st preggy ade tbaca/tdengar y xbaik utk kandungan. Sy agk berhati2 mkn nenas tu. Tp susah nk kwal utk x nk mnum air kelapa. Ok ke x ye?

1 Balas

sye mnum air kelapa dri 1st trim. xde mslh pon. lgi pon air kelapa ni elok nak2 lagi kalau ade mslh kencing kotor. cuma nya minum yg pure. jgn tmbh air gula. kang sng dpt gdm pulak.

1y ago

Itula. Risau jgk. Sbb rsa cm teringin sgt2. Tu y berslh pulak. Mnum sikit2 dah rse nk nanges sbb xpuas . Tqq