makanan half cooked

hi mommies,, 20weeks still kena pantang makan half cooked ke? sy ni penggemar etok..hehehe.. lain2 masakan halfcooked mmg tk makan..tapi etok susah nk tolak..bermain dlm kepala ni haaa selagi tk makan..byk jugak la mkn, so okay ke?? #firstmom #firstbaby

3 Balas

even xorrgnant pun xelok sbb byk bakteria so bile pregnant kne jage 10x ganda https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 ?

Kalau xleh tahan nak makan, beli je sis. Tp balik umah masuk lam microwave / oven / air fryer .. Bakar balik dalam 10-15mint bg fully masak.

kalau boleh elakkan makan halfcooked sampai habis pantang