Tukar susu

Hi mommies. 1st time mom here. Next month anak sya setahun. Currently minum lactogen langkah 1 (0-12bulan) so nanti setahun patut tukar lactogen langkah 2. Soalan sya, bila perlu tukar susu? On time setahun or boleh awal/lambat sikit? #advice #firstmom

1 Balas

tggu anak masuk sthun bru tukar. kalau ada balance susu lama habiskan dlu then bg yg baru.

3mo ago

Balance maybe tak banyak. Sebab sekarang beli 2-3 kotak kecil je 😂 so nanti ngam2 umur setahun kalau balance dah habis boleh tukar terus la kan?