nam tanya sahaja

hello mommiee, nak tanya kalau injection tpi tak period tapi kita terlepas injection tu agak agak berapa lama masa nak period balik eh kira dari 5hari terlupa injection tu #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

sy terlepas sebulan. sebab salah tarikh. tapi period xdtg pon. last jumpa doctor inform doctor. doctor bg ubat turun period dulu. lepas mkn ubat tu baru period dtg. lepas tu dtg semula utk cucuk depo.