Keputihan & Kencing Kotor

Hi mommie, nak tanya memang kebanyakkan orang pregnants kena kencing kotor ke? hurmmm ada effect dekat kandungan tak? please helpp tq

1 Balas

ada effect.. wajib minum air masak bnyk..

10mo ago

awk nk thu effect ny bole cari video kt youtube or kt tiktok...kesan keputihan tu pada baby sgt teruk..bole menyebabkn baby yg lahir meninggal..org pgil GBS masalah keputihan yg teruk..kuman yg dari keputihan tu bole kne ke baby...nti tgk video2 kt tiktok ok or youtube