Set pantang

Hi momiess! Saya first time mom to be. Nak tanya, set pantang apa yang bagus ya? Boleh bagi suggestion dan review tak? Dan bila kita boleh start minum air2 akar, jamu tu semua ya? Oh dan minyak telon apa yang bagus & best untuk baby? Hope ada yang membantu Thank you! #pantang #firsttimemom #newborn

1 Balas

kalau bayi ada jaundis tunggu hilang baru minum apa2 herba dan jamu. sebab herba2 tu boleh buat baby lambt turun kuning. telon x kisah apa. cari yg sedap bau. esok2 baby dah besar kita tercium telon tu aduhh rindunya kat baby kecil😁😁