minum air gula

momiess berapa minggu kita minum air gula ya? saya baru 25mggu

7 Balas

Saya awal lagi dah kena minum sebab berat naik banyak 😅 masa minggu ke 15. Tapi Alhamdulillah tak sangkut pun. Before test gula 2-3 hari sebelum tu stop makan and minum manis. Lepas clear tibai balik macam biasa.

Nurse ada ckp papeh x? Biasa dorg akan bg tau bila tarikh dia.. Klu family awak ada history diabetes Buka buku jew terus minum air gula.. or faktor umur (xingt bape tahun)

1y ago

Nanti awak jumpe nurse or doc tny ya..

Saya skrg 24weeks. Dr dah bg tarikh utk minum air gula 28weeks nt

sy 28w nnti Dr kata bru kena mnum

Saya doktor bagi tarikh 28 minggu

sama minum masa 18w dan 28w

Saya baru je minum 24w haha