bayi 2 bulan tidur lama waktu malam

Hi momies2, nak tnya . anak sya lagi 10hari nak masuk 2bulan. start tidur malam 8.30pm-4am . itu pun sbb saya kejut , risau dia xbangun2 minta susu. tapi bila siang , dia akan tidur paling lama 30minit dan kuat susu siang hari . Takpe ke mcm tu ? #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

It's OK. Kejutkan anak selang 3jam pd waktu malam untuk susu sbb susu ibu waktu mlm adalah yg terbaik untuk tumbesarannya.