4days rules untuk baby 6 bulan baru nak makan

Momies, untuk minggu pertama 4 days rules tu kan katanya bagi bubut kosong campur EVOO. Kalau tak letak EVOO tapi ganti letak susu ibu boleh ke? #FTM #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Tak semestinya letak EVOO. Awak boleh letak minyak sawit, pure unsalted butter. Susu ibu tak sesuai untuk letak dalam bubur nasi. Susu ibu sesuai untuk puree buah atau puree sayur. Awak ada FB tak? Boleh follow happybabyfoodmalaysia.

1y ago

Sama-sama 🤗

rase mcm ade bace letak minyak masak pon boleh

Minyak masak biasa pon bole