Macam mana nak tahu baby sakit tengkuk

Hai ibu, mcm mana nk thu kalau baby tu sakit tengkuk/leher ke tak tidur dkt lengan kita masa kita dukung dia? Sya dh la kurus tngn rasa tulang je😓 lepas letak dia terus lenguh mcm nk tangal tangan. Enth dia sakit ke tk baring kt lengan sya. Selalu risau kalau tengkuk dia sakit smpai takut nk dukung lama😣 #baby19hari #firstmom #jgnkecam

1 Balas

x tw la.. tp klu baby x nanges.. baby tdo elok je mksd nye ok la tu.. dye x sakit..