Anak sembelit

Hi momies semua. Nk tanya laa kan. Ada tak momies2 yg ada pengalaman anak sembelit? Anak saya 1 tahun 3 bulan, makan cukup, full breast feeding, minum air masak banyak juga, tapi sembelit. Dh try campur2 makan buah & sayur, tapi tetap sembelit. Kadang2 je dia poopoo normal. Ada tak cara lain utk hilangkan @ kurangkan sembelit? #bantusharing #advicepls #pleasehelp

1 Balas

Bagi dia buah2 yang boleh bantu dalam sembelit

3y ago

Sweet potato, labu. Untuk sayur, broccoli & sayur2 hijau. Buat masa ni bagi anak makanan dalam bentuk puree dulu