AMBIL DARAH

hello momies , saya first time mngandung hritu dh ambil darah masa buka buku pink, esk ambil lagi sbb berat bdn saya mendadak turun sbb alahan dia ada bagi surat ambil darah tu nk tnya yg berpengalaman kena sertakan buku pink sekali ke atau surat yg doc bagi je ? soalan saya mngarut mungkin tapi srs saya tak tahu jgn marah ya mummy sekalian terima kasih sudi jawab😊

1 Balas

bawa buku pink, selit borang darah dlm buku, letak dkt kaunter ibu anak. nanti dpt nombor giliran, pergi bilik pengambilan darah, serah buku pink dan ic pd misi. tunggu smpai nama dipanggil.

9mo ago

tq so much yaaa🥰😘