Alahan ibu mengandung

Hi momies nak tanya lepas bersalin sabun ubat atau deodoran apa yang bagus untuk memutih kan balik hitam ii di bahagian ketiak dan leher ketika mengandung

1 Balas

kalo saya guna citra botol pink tu. rose punya kot. yg tu cepat cerahkan kulit. kalo untuk ketiak boleh try toner wardah botol biru tu dapat cerahkan ketiak. nak sapu untuk leher pon boleh juga nanti boleh join grup wasap ni khas untuk mereka yg tgh pregnt, ttc & sudah ada anak 😊 boleh tanya macam2 or share pape yang tahu by pengalaman or else dalam grup tu. https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

2y ago

Tenkiuuuu momiesss