Bertanya☺️☺️

Hi momies , nak tanya anak korang pandai pegang mainan betul2 brapa bulan? Btw anak saya baru masuk 4 bulan 24/3. & ada tak jenis anak suka duduk meniarap kurang? #firstmom #SeriusTanya #SeriusTanya

1 Balas

anak saya 4bulan. dah pandai pegang mainan,tapi tak lama..dia akan lepaskan juga. tapi cubit2 orang dia sangat pandai. hahaha. bab mengereng tu Pon sama..dia baru cuba mengereng,tapi kalau tolong meniarap kepala dia kuat je utk angkat. mcm anak saya,dia suka duduk