Perlu scan atau tak 5w3d

Hi momies, nak minta pendapat la lepas check upt positif kan apa langkah seterusnya ya? Tapi saya kira baru 5w3d. Perlu ke pergi scan dkt klinik utk tau kedudukan kantung kita? Atau tunggu sampai 7w bru pegi scan? Momies help me#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #Needadvice

5 Balas

Saya suggest pergi scan masa 8week ke atas sbb senang nk detect heartbeat baby mcm sye 7week dh nampak baby dan heartbeat alhamdulillah semua nya okay semoga urusan sis dipermudahkan🥰

1y ago

Eee seronoknyaa😍😍tak sabar rasanya. Moga awak dan baby sihat sentiasa🥰