Susu bayi ibu

Hi momies, dapat tak bagi bayi berumur 5 months+ susu cap junjung? Sebab baby xdapat nak terima susu formula yang biasa. Anyone can suggest any opinion?

5 Balas

susu pekat manis tidak digalakkan bagi bayi dn kanak kanak di bawah 3 tahun ya sis.. ia tdk mmpunyai sebarang nutrien utk perkembangan mereka..sis boleh try n error paket2 kecil/trial size utk cari susu yg sesuai utk bayi sis ya..kalau sesuai boleh la beli paket yg besar🙏

jgn..nt effect bila ank dh besar.kakak sy msa dia kecil, parent bg susu pekat .so bila dh umur 19 thn mula sakit tulang...

2y ago

okay sis..tq ya☺

uishhh jgn awk...ssu pekat tin tu x elok..n x blh bg pd bb..cirit birit nnt.susu tepung awk kne try n error

2y ago

tq sis sbab bantu sy😊

susu cap junjung tu susu manis sis

2y ago

okay sis..thanks🤗

try susu kambing karihome...

2y ago

farmasi & shopee ada jual 😊