Demam chicpox

Hi momies! Anak sy terkena demam chicpox almost one week. Ada momies yg pernah lalui anak2 demam chicpox? Sy nak tahu krim hilangkan parut yg sesuai utk baby 8months+. Thanks in advance momies ?

3 Balas

Daun semambu yg selalu Ada dkt rumah org India tu blander gan beras sampai hancur lps tu campur gan bedak sejuk sapu seluruh badan dia.. kalo kering sapu lg.. kurangkan mandi

bio oil sis . pkai tiap ari lps mndi . ank kak long sy prnh kne 2org . pkai tu je trus ilang lps tu xd bekas lngsg nmpk . Alhamdulillah boleh try sis

Kena tggu biji2 tu kering dulu baru boleh sapu any cream