Susu badan

Hi momies, ada tips tak nk keluarkan susu badan?#pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Assalamualaikum puan. Kalau ikut pengalaman saya, saya lepas ngurut alhamdulillah meriah susu. dan satu lagi, saya minum susu kambing dan jangan stress2 hehe.

awak dah bersalin ka?

1y ago

usia baby awak? kalau baby ada dgn awak kerap bagi baby directfeeding utk merangsang pengeluaran susu badan awak 2-3j setiap sesi. kalau masih dihospital minta nurse check lekapan baby awak. betul tak dgn breast awak. sambil tu massage breast awak. jangan stress. air kosong minum secukupnya. jgn xminum