jarang menyusu baby 8 Bulan

hi mom...boleh sy tau knpa masuk 8 bulan bby sy lebih memilih makanan berbanding susu..bukan apa mom sy new mom lagi...sy keliru takut nak kurang kalsium...tpi sy org suggest sruh tmbh potato ke dlam bubur..yes sy mmg buatkn utk baby ...boleh sy tau ke knpa bby dah jarang nak menyusu? maaf sy bertnya sbb tak tau harap memamhami#firstmom #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

1 Balas

ank awk mkn brp Kali sehari

4w ago

meal sume ke 3 Kali tu..or skali snacking.mcm mkn bubur tu bnyk x skali mkn.kdg b. die kenyang