Mahu sedih

Hello mom,adakah kamu prnh alami seperti macam saya...saya dngn suami berhubung intim tpi kluar darah bersertai darah kecoklatan..apakah nie tanda keguguran atau tidak? #ingintahu

14 Balas

Sy pernah kena awl2 kehamilan dlu.. terus sy pergi scan utk tgk condition baby..better stop dlu bersama smpi kandungan betul2 kuat..

You berapa weeks sekarang? Ada spotting je, terus jumpa dr cepat2 ya. Ancaman keguguran

12mo ago

dh jmpa dok syukur baby okay" jgk😊

saya pun sama waktu berhubungan gan suami ada darah keluar tapi sikit

12mo ago

tpi ada kluar kah drah kecoklatan 🥲

thats y tk bole dlu , kena sbr atleast tggu smpai 3/4 bulan .