Sakit Pinggang

hi mom . Usia kehamilan sya hari ni dh masuk 38w4d dan hari ni sya tiba ² rasa sakit pinggang sngat ² sebelah kanan . Adakah itu tanda ² nak bersalin ? Sebab due saya next week 12.1 dh bersalin .. #firstmom

7 Balas

hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Sakit pinggang sgt ke? kalau sakit sgt better ke hospital. Sebb tanda bersalin tiap org berbeza. Ada yg sakit pinggang je tahu2 dah 3cm. Ada yg x sakit langsung. Ada keluar apa2 dicharge tak? kalau ada terus ke hospital ye

1y ago

Cuma sakit pinggang je . Yg lain blm ada tanda ² lagi 🥺

Sye punya makcik pun sama jgk sakit pinggang yg kerap,,x lama tu pergi hospital,,dokter ckp tanda² nk bersalin

boleh jadi tanda sis ..Sebb saya Time nak dkt2 bersalin mmng sakit pinggang sebla kenan..juga

1y ago

ya aminn 🥰🙏

due kite dekat2 je...sy 18/1 ,,smoga d pmudahkan sgala urusan kite...

maybe postur badan

xlama dah tu