Elergik mengandung

Hi mom .. sy nk tanya mom2 semua time mengandung ada tumbuh panau x ? Sebelom ni sy x ada panau sampai lah sy dah masuk bulan ketiga mngandung tetiba keluar panau dr bahagian leher hingga ke dada.. sy pelik sebab nk cakap punca kebersihan sebelom kahwin sy x penah ada panau.. panau ni mcm kulit kering pun ada mengelupas tapi gosok tak hilang .. sape ada pengalaman please share ..

1 Balas

sye bukan panau..tapi ade waktu2 naik gatal2 dekat pergelangan kaki n tangan..doc cakap normal ntuk ibu mengandung..cuma kalau dah teruk sangat..jumpa yang lebih pakar