Ibu menyusu batuk

Hi mom skalian.. Nak tnya, sya ada myusu anak (almost 3month) mmg full bf la.. Xcmpur susu formula sbb anak reject.. Sya batuk sdh dlm 2 ari ni.. Still blh bri anak nyusu kn sbb xda kaitan an kita batuk.. Just nak was2 jaga kbrsihan ja bila dkt an anak.. If sya mkn padadol blh tak ye? Cegah be4 batuk ni mkin mnjdi.. TQ yg sudi mnjwab.😊 #firstmom #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

6 Balas

boleh try shiruto sis utk kuatkan immune system. supplemet dpd BE International