Posisi Tidur

Hi mom semuaaaa. Saya dah 31 weeks Alhamdullilah. Nak Tanya, malam tadi saya tidur posisi mengiring ke kanan. Pertama kali bila tidur boleh rasa bayi menendang macam aktif. Adakah normal mom #seriusnanya #firstbaby

6 Balas

Ye sama kadang pusing kiri dia tendang kuat, pusing kanan dia tendang kuat. Husband kata tersepit 🤣 last last kita tidur separa mengiring, sekat bantal belakang badan baru dia okay 😂

Maybe dia xselesa tu. Saya slalu juga kadang baring kanan pasru dia duk sepak2 bergusti kat situ nonstop. Bila tukar posisi baring kiri dah ok dah dia. 🤣🤣🤣

12mo ago

Betul mummy. Rasa macam baby Bergusti non stop. Haih pengalaman yang indah. 😍

Saya kadang mengiring pun ada rasa dia tekan belah situ mcm sempit la tu🤣🤣 30w

12mo ago

Hhehe sama!!! 😍😍😍

dia rsa sempit kot tu 🫢sy pn if tdo mngiring, kuat sgt rsa gerakan bby tu.

12mo ago

Sempit ehhh Okay Okay mummy 😍

dia sempit lahtuu 🤣🤣

12mo ago

Hahahhaa

Normal awak

12mo ago

Ok