Baby demam

Hi mom semua, nak tanya, mcm mana nk kurang kan panas dalam baby ye ? Sbb bila sentuh badan baby tak panas, bila check guna temperature suhu tinggi 😭 anak saya 40hari termasuk harini. #bantusharing #firsbaby #firstmamy

2 Balas

kalau suhu tinggi melebihi 38 bawak ke klinik. jangan pakaikan baby baju. pakai pamper sahaja. ambik napkin basahkan balut badan baby. kerap jerlum celah2 pelipat baby utk turunkan suhu bdn baby

pakaikan anak pampers je, baju takyah. kerap jerlum anak.