Perancang keluarga

Hi mom, perancang apa yang sesuai kalau bersalin ceazer sebab kena jarakkan 5tahun atau 4tahun. tapi ramai yang cakap kalau injection depo nanti berat badan naik mendadak betul ke? #firstmom #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

semua perancang ada effect berbeza dkt bdn org. x sama. ada org xde effect, ade org jadi cantik lps amek depo. ade org jadi naik berat bdn. ade org jadi kurus. ade org jadi berjeragat. ade org skin jadi glow. so kena try n error.