Gbs +ve dan candid V1

Mom nk tanya, Sy trimester ke 3, 37W5D,sy pegi klinik DR ada bagi ubat ni, sy pakai pagi td dalam pukul 6pg lepastu td dalam pukul 5ptg dia keluar balik, sy kene beli dan pakai balik ke bende tu.😅#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

Gbs +ve dan candid V1
2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni..sbb tiada pnglmn pakai ubat ni .tp xpe sy try up status ni ea jika ada yg pnh guna pakai blh share pnglmn mereka.dgn puan mg dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

Terima kasih♥️

niey ubat keputihan..memng kluar balik .. tpi sakit jugak dyee kluar toee