Anak kerap demam

Hi mom. Nak tanya ada tak yang dekat sini anak kerap demam ? Anak saya bulan lepas saja 2 kali kena demam. And harini demam lagi. Bawak klinik kerajaan dah, bawak klinik swasta dah, berubat dengan ustaz pun dah. Harini saya nak bawak lagi sekali ke kk. Boleh ke request untuk cek darah dari dr ? Mom2 bantu pls 😭

3 Balas

Boleh cuba jalan jalan kena matahari pagi dan grounding untuk tingkatkan imuniti anak

Fully bf ke?