baby demam

hi mommy. saya nak tanya, anak saya baru demam harini. suhu 38 je. dari petang tadi. da bawak pergi klinik da. dr cakap kalau 3 hari tak elok lagi bawak semula ke klinik. persoalan saya, kalau anak saya suhu tinggi lagi malam ni terus bawak ke klinik ke? betul tak?

2 Balas

anak baby lagi ke dh setahun lebih? hati² tkut demam panas menangkap kena demam sawan.. makcik saya jaga anak orng sehari tu dh ckp anak dmm then mlm kena sawan mujur ok dh

pkaikan coolfever, lap2 bdn bby dgn tuala suam dan bg nyusu. klu masih tak turun smpai 24hr bawa ke emergency

8mo ago

sama2.