MERANCANG KELUARGA

Hi mom’s I nak tanya tahap berapa % resiko mengandung yg subur lepas habis pantang? Paling cepat umur baby berapa ibunya mengandung? Skg umur baby sy 8 bulan 11 hari, berharap juga nak dapat anak kedua.. 🤔 boleh tolong jawab x mom’s?? Ibu yg spoting2 tolong komen sikit 😅

1 Balas

Hi puan. Tahap kesuburan tu. Kalau dah hbis pantang then mencuba utk mangandung semula.. Rasanya dapat kot. As long as puan x mengambil apa2 pil perancang @ alat perancang. Tpi klu usia anak masi diawal bulan better rehatkan diri dlu puan. Ambil masa bbrp bulan @ setahun. Untk pulihkan semula tenaga dan badan puan. Sekadar pandangan. #TAPSupermoms