Hmmmm berat naik sikit sangat 😭

Hi,mom anak saya 4m baru 5.5kg 😭😭bulan lepas 5.2kg..Sikit sgt naik berat boleh suggestkan tak susu apa bagus untuk naikkan berat baby #bantusharing #firstmom #ingintahu #fullformula

Hmmmm berat naik sikit sangat 😭
7 Balas

sama anak sy ms 3bln 5kg.. 4bln 5.4kg..dh masuk line kuning..mgu dpn nk kena p check up 5bln 😅..mcm² susu dh try...s26gold, frisolac (dia xnak minum), NAN (alergik pipi), Dupro (alergik)..nurse suruh try enfalac (xnak minum+alergik)..skrg minum morinaga alhamdulillah dia mau minum kerap,ruam pipi pun dh ok...sy stay dgn morinaga jela,janji dia mau minum..berat tu xtau nk buat apa dh...tunggu tgk bila dh boleh mkn jela nnti 😅