Hmmmm berat naik sikit sangat 😭

Hi,mom anak saya 4m baru 5.5kg 😭😭bulan lepas 5.2kg..Sikit sgt naik berat boleh suggestkan tak susu apa bagus untuk naikkan berat baby #bantusharing #firstmom #ingintahu #fullformula

Hmmmm berat naik sikit sangat 😭
7 Balas

sama anak sy ms 3bln 5kg.. 4bln 5.4kg..dh masuk line kuning..mgu dpn nk kena p check up 5bln 😅..mcm² susu dh try...s26gold, frisolac (dia xnak minum), NAN (alergik pipi), Dupro (alergik)..nurse suruh try enfalac (xnak minum+alergik)..skrg minum morinaga alhamdulillah dia mau minum kerap,ruam pipi pun dh ok...sy stay dgn morinaga jela,janji dia mau minum..berat tu xtau nk buat apa dh...tunggu tgk bila dh boleh mkn jela nnti 😅

sama la dgn ank Sy..3bulan naik 5.4,masuk 4bulan naik skit je..5.77kg..sy tukr susu..bg susu s26..penjam kn mate bile nk beli..nk die sihat kn..

5mo ago

sy dh cuba dh s26gold takjadi jugak ngn ank sy

tknaik jgk kn..sama..tkthu nk buat ape da..tgu appointment nanti..tgok doc ckp ape..kalau suh tukr susu jgk..kena la tukr

kebyakan mommies suggest susu formula s26. kena try and error. lagi satu, pastikan baby cukup tidur supaya berat badan naik

5mo ago

betul kena try and error..anak sy minum s26 gold berat naik sikit je..

Saya ada masalah sama. Anak saya 4 bulan 4kg

5mo ago

Sis dbf atau susu fm?

baby sy pun 4bulan baru 5kg ja 😌

5mo ago

tulaa baby kite x normal kee tpi nurse xde kata pape pulak

BMI normal tak awak?

5mo ago

dlm buku tulis normal tapi nurse ckp turun sikit