Plan induce 38weeks

Hi mom. Ada sama macam i tak. Due 17/10. Tapi pakar o&g plan nak induce tepat 38weeks. Which is isnin 3/10. I tak rasa baby boleh keluar sendiri. Sebab i takda tanda lagi. Lagi berapa hari je. I takut sangat sangat. Sebab terfikirkan keselamatan baby, ikut jela plan doctor. Walaupun bangun pagi pagi berdebar tarikh semakin hampir 🥹🥹🥹🥹 Doc plan nak induce sebab 37w, baby i baru 2.4kg je. Baby kecik sikit pun kena induce 😌 #firstbaby

2 Balas

tu la kan , kite kalau boleh nak baby kuar sendiri. kecik salah besar pon salah😅 apa2 pon semoga dipermudahkan semua urusan sis ya aminn

2y ago

Betul tu. Aamin yra. Thankyou 🫶🏻