Ini egg white ke?

Mohon maaf gambar agak sedikit kotor tapi nak tanya. Ini eggwhite ke? Harini baru cd9. Period stop masa cd6 30/03 haritu. Possible ke saya ovulate awal sangat ni?#ingintahu #seriusnanya

Ini egg white ke?
5 Balas

CD 7/8 ada bersama suami tak? if ada bersama suami, boleh jadi air mani suami & air awak.. selepas 1/2 hari bersama mmg keluar cecair mcm eggwhite jugak.. tapi if mmg takde bersama, confirm laa tu eggwhite ~

2y ago

takde sis. takde bersama lagi 😆 opk sy -ve . haha confused. terima kasih sis

aah egg white tu..waktu subur dah tu.. insyaallah moga ada rezeki tuk kita semua..amiin

Paling accurate pakai OPK.. Sy try manual sentiasa salah... OPK jugak yg lebih accurate.. Huhu

2y ago

tu lh . bru fhm diri sndri.. cycle lepas 5hari sblum opk peak, sy kluar egg white 😆 jd anggaran peak bulan ni 8hb. haha. awal pula 🤣

Mcm eggwhite. Possible je ovulate awal. Bersama je dgn pasangan.

2y ago

thank you siss. confused sbb biasa cd 12 cmtu paling awal opk +ve .. ni mcm terlalu awal pulak 🤣

mcm eggwhite