Tiba masanya

Mohon doakan saya dan baby selamat dan dimudahkan urusan kelahiran. #quad

Tiba masanya
41 Balas

Semoga dipermudahakan segala urusan puan dan baby, moga allah memyelamatkan kedua² nya.. Insya allah.. 💪🏻💪🏻

Walau sudah biasa gan jarum tu tp tiap kali tngok msti seriua rsa.. Smoga sis slamat dan dipermudahkn urusan kelahiran

Semoga dipermudah segalanya.. insyaa allah.. awak berjuang sekuatnya. Demi anak yang bakal lahir..

Semoga dpermudahkan awak bersalin, & semoga awak & baby sihat🌼rindunye saat ni😁

Tkt plk tngk jrum kt tngn tu...serik dh ase asyk kne ccuk je..smoga ursn sis dprmdhkn

Sakit tak jarum yg cucuk lekat kt tgn tu .. Huhu lagi brapa minggu nk bersalin nii ..

Moga smua urusan dpermudahkn n bby serta mommynya selamat 😇Amen

semoga semuanya dpmudahkn,,, baby dn ibu dy sihat2 saje,,, amin,,,

doakan sy jugk sis..hari ni da kena serah diri..gdm on diet..40 weeks

4y ago

insya allah..terima kasih😊😊

Insya Allah aamiinn semoga dipermudahkan segala urusan aamiinn