Assalamualaikum..Tolong doakan saya dapat zuriat. 🙏

Mohon doa kalian doakan saya dapat zuriat. Bila period down sangat dan selalu menangis. Kawan² & family yg baru kawin cepat je lekat. Kadang rasa diri ni x bguna jadi perempuan. Kucing saya pun dah 2 kali beranak. Yg tambah saya terasa hati diorang cakap terlajak tapi kenapa bukan sy yg dpt sedangkan saya nak sgt. Saya x penah cemburu tapi saya sedih kenapa belum rezeki saya..Allah kuatkanlah diri ini 😔

42 Balas

Waalaikumussalam, inshaAllah Allah bg zuriat tepat pd masanya nnt sis. Sis usaha je yg terbaik dgn husband ttc. Jgn tinggal mkn folic acid 400 mg setiap hari.

Saye pernah merasa sis.. Thn ni dah masuk thn ke 7 dah.. Stay strong.. Selalu berdoa pd Allah moga kite dikurniakan zuriat yg soleh solehah.. Aaminn2 😊

rezeki Allah tu pasti ada inshaallah combat cpt Allah bg.. doa yg baik² mgkin Allah nak BG yg terbaik UTK sis inshaallah Aamiin.

Saya doakan sis dapat mengandung juga suatu hari nanti. Amin… Jaga kesihatan, emosi dan sentiasa berdoa kepada Allah swt..

in shaa Allah rezeki Allah pasti. sy preggy tahun ke5 kawen. bykkn buat baik, ingat Allah.. dan redha sepenuhnya..

semoga Di permudahkan urusan ye sis .. insyallah Ada rezeki 😭😭🤲🤲🤲

ade masalah period x..blh try gn cek opk sis...lain org lain hari suburnye.

Masa yg paling tepat akan datang utk awak, isteri hebat. Sabar k..

insyaallah...semoga trs kuat n semangat ye...

sya doa Kan awak CPT dpt baby