tlong sy momy2😭

mnum apa dan makan apa yg elok untuk cpt berbukan nak besalin ni.. saya dah cuba senaman brjalan tapi baby tak keluar lagi.. doktor kata brsama dgn suami tapi suami ddk jauh kami pjj.. tolong saya mamy2 bagi tips mana yg tau sebab sy mak sedia 38 wek ni😔#ingintahu #seriusnanya

2 Balas

puan ada ig?? nnti try follow ig eja_confimenthelper dkt situ dia ada share bersalin tenang .mana tw sedikit sbyk dpt mmbntu puan..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

ada.. aamiin trima kasih cik bagi tahu

Try buat senaman kupu2 sis boleh google, jalan itik, squat. Smua ni membantu insyallah

1y ago

tq awak