Normal ke spotting 2 minggu lebih dah

Hi mntk respon mummy yg ade pengalaman spotting. Sy dh spotting 2 mggu lbih ade cramp perut 1-2 saat shj dan sakit pinggang. Normal ke spotting tu ? Hari ni kluar byk skit dri biase. Risaunye 😔#firstbaby

7 Balas

hi, sy pun ada spotting 2 hari lepastu stop lepas 3 hari spotting tu keluar lagi. semalam sy pegi klinik doktor cakap normal keluar spotting tu so doktor bagi ubat kuatkan rahim. better awak pegi klinik.