susu untuk baby pramatang

hi mmy.boleh tak mnta pendapat susu apa sesuai untuk baby pramatang.mgkin mmy2 pernh cuba.susu yg gemukkan baby naikkan berat badan baby dengan cepat.tak kisah harga susu jnji terbaik😌#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

hai mmy.. saya bagi pendapat ye, anak buah saya dulu twin . dia lahir tak cukup bulan,berat 1.2kg je . doc kat hosp cadangkan minum susu s26 tuu sis .. tapi bergantung pada baby jugak ,sesuai ke tidak .. anak buah saya minum susu s26 tu ,alhamdulillah membantu untuk diorang ..

2y ago

tq sis.nanti saya cuba juga susu ni.🥰