tidak mahu menyusu

Hi mmy semua,bayi saya 5bulan 11hari..bayi saya dri semlam tidak mahu menyusu(fm).sya jadi risau.sya nak minta pndapat mmy d sini,ada cara lain ke nak bagi bayi myusu(fm) #1st baby #tiada pengalaman

3 Balas

Hai puan, apa puan buat untuk tangani masalah macam ni? Boleh tolong share? Sebab bayi sy pun mengalami benda yang sama 😭 risau sangat

Sis ada cek x perut dia? die kembung ke? atau maybe nk tumbuh gigi? sis boleh bawk anak jmpe doc utk kepastian

dah cek perutnya?