Cepat mengantuk 3rd semester

Mmg nk dkt due ni.. cpt terlelap ke? pantang parking kepala atas bantal sikit.. go lalu alam mimpi...

2 Balas

Hahaha sama sis! Pantang rehat sikit terlelap. Padahal tengah syok layan phone. Tak sedar dah terlelap. Rasa mengantuk sangat

4mo ago

hahah kan.. dia bg peluang la tu tidur.. nnt lahir xde nk ke bulan cam ni..heheh

normal. sy 35w ni mmg kerja nk tidur siang saja. tapi pkir xde org melayan ank, kita gagah bukak mata

4mo ago

betol².. kalau ank sulong ni harus kebulan dah..hehe