Ubat Klinik Kesihatan

Mmg mkn ubat kat Klinik Kesihatan nie kering tekak ke? rasa terlalu kering sgt tekak nie pas mkn ubat dr KK.. sehinggakan slalu batuk n muntah2..

2 Balas

Tak pernah pula jadi macam tu. Sejak anak ke 2 saya memang tak ambil ubat KK sebab tak tahan bau. Beli supplement sdr di farmasi

5y ago

Kalau beli supplement dr farmasi kita kn bgtau KK dlu ke? sy dh stop 2hari ubat KK 2 nmpk ok xde kering tekak dan muntah pun tahan.. cuma skrg xde selera makan je, perut lapar tp apa pun xleh nk telan..

Sy klau mkn ap2 jenis ubat kea jamu kea?mmg mnum air byk sbb ubatan2 ni pns..

5y ago

ubat dr klinik kesihatan sis, kering tekak sgt.. nie sy cuba stop 2 hari dr mkn ubat 2 rasa ok tekak.. muntah pun tahan.