incomplete miscarriage

Mlam smalam ad bleeding skit. Bngun pg td terus pegi kK. Mase scan tu dktor ckp tk nmpk baby. Refer hospital scan kt perut tk nmpk jelas jgk. Dktor buat transvaginal scan bru nmpak bentuk die jelas elok ckup sifat. Tp dh tkde heartbeat ? . Dktor bg mase 2minggu untuk die turun sndiri. Klau x turun dtg hospital balik dktor bg ubat. Bg die turun. Sape ad pengalaman mcm ni? #15w2d

8 Balas

Pengalaman sy start bleeding 2 hari tak rasa sakit...scan ada baby tp tak nmpk jantung, tgn kaki..maybe terlalu awal 9 week...start doc scan mula rasa period pain, refer pakar scan still sama juga...minta 2 mggu cek smula & baby tak bertahan lama...fully miscarriage baby keluar sekali semua...sedihnya rasa...😔

5y ago

Semoga tabah sis. Sy tgh menunggu baby keluar sndiri dkt rumah. Dh dkt seminggu bleeding and sakit perut. Masih x jatuh lg. Hmm