berkongsi pengalaman

missed miscarriage/kehamilan kosong..sy sedang mengalami utk kehamilan kedua sy...harini genap 12 mggu spatutnya kehamilan sy...semasa 9mggu sy pergi scan utk comfirmkan pregnent tp scan masa tu just nampak kantung shj yg spatutnya dah boleh nampak heart beat then doctor sruh sy repeat scan after 2mggu...sy pon repeat la and sedihnya kantung pon nmpak mcm dah leper ...cek upt naik 2 line tp samar2...tp sebarang tanda miscarriage xde mcm bleeding tp sakit badan lenguh2 tubuh shj...then doctor sruh sy monitor dlm masa 2mggu sebarang pendarahan yg keluar....sy redha tiada rezeki utk kalini...mgkin belum masanya yg sesuai Allah nak bg sy utk timang ank kedua...kalau sapa2 ade pengalaman mcm sy boleh share dekat sini ye... skrg sy tgh risau...sy takut period sy x kembali normal mcm sebelum ni...#missedmiscarriage

6 Balas

Maaf sy pun nak bertanya sy 10 minggu 2 hari bersama dengan berapa bulan??buat masa sekrg ni alhamdulillah semua OK tp nak Tanya normal kan baby kecik lagi....