mintak pandangan

minyak kelapa dara sape pernah try? dan waktu bila paling sesuai di minum minyak kelapa dara ni...

1 Balas

Msuk trimester ke 3 dah boleh amal myk klapa dara.. Boleh lmbutkan perinieum jd msa berslin risiko untuk koyak tu kurang. Sy sndri alhamdulillah mudah bersalin dgn koyakan pling minimum walaupun bby bersaiz hmpir 4kg.

4y ago

Sy amal 1 hari 1 sudu besar..tp kalu nk mudah baik bli yg softgel tu lg senang nk telan.. Sy minum je myk tu tk pnah pulak sapu kt bwah tu tp tkd msalah pon klau nk cuba ikhtiar😊