Batuk dan selsema

Mintak tolong mummies. Mcm mana ye nak buat kalau baby 6bulan selsema dan batuk. Susu pon kurang maybe sebab tekakndia sakit tapi alhamdulillah makan ok. Bila suap habis je makan.

1 Balas

Sy bawa pergi neb sbb baby batuk dan selsema teruk. then sy ada buat minyak bawang putih. sapu kt dada, blkg bdn dan kaki baby.

1y ago

Sy xpasti, better bawa bby ke klinik takut ada masalah lain. bby sy selsema tp tak ada sampai naik biji2 tu