NAIKKAN BERAT BABY

MINTA TIPS IBU IBU CARA NAIKKAN BERAT BABY, DALAM KANDUNGAN #35W #ingintahu

6 Balas

makan aiskrim, buah2, bnda manis2 coklat2 gitu😂 saya masa pregnant ni mmg suka yg manis2 bila scan bby time 32w hritu berat bby 2.4kg dh😵‍💫 mak dia kecik jeee.. skrg pun dh 35w tk tahu la brapa dh😂🤭

2y ago

baby boy awak🤣🤣 awai2 dulu pun rmai cakap gegirl ni skali scan ha dia tnjuk pistol dia😂😂😂

umo brp tu..klau umo dlm pantang n seterusnye..sy bnykkan bf bb waktu mlm..sejam skali.susu mse tu elok lemak..dlm sebulan naik sekilo setengah

2y ago

hahaha..xpe nnt gune tips tu plak mse bb kuar.sy bb naik cantik 36 week 2.9kg mnum ssu anmum..klau xde gdm blh mnum..mnum 2 kali seari..klu 1 kali pn xpe

aritu mase preg 28week berat baby 400gm sy mkn kekacang, paling bnyk almond ..mkn aiskrim..pstu berat baby pun naik...kluar2 3.2kg..

2y ago

insha allah, sy gandakan pgambilan manis2 ni 🤣 dan susu. nasib baik jg la sy xda gdm

Try amik susu ibu hamil . InsyaAllah boleh naik kan berat badan baby . Masa 33w berapa berat baby ?

2y ago

Skrg berat baby 35w dah berapa ?

kalau 30week berat baby 1.6kg normal ke ?

2y ago

Normal. Tgk apps ni kan ade suggest berapa berat sepatutnya. Sy pun 1.6kg aritu dr kata good

Berat baby sis skrg brp? Size smua ok ke

2y ago

Salam sis. Mcm mna perkembangan bby sis?