saran

minta sarannya bun,adakah amalan doa untuk si debay yang mungkin bisa untuk melancarkan persalinan ..

1 Balas

HANNA WALADAT MARYAM WA MARYAM WALADAT ‘ISA, UKHRUJ AYYUHAL MAULUD BIQUDROTIL MALIKIL MA’BUD Hana melahirkan Maryam, sedangkan Maryam telah melahirkan ‘Isa. Keluarlah (lahirlah) hai anak dengan sebab kekuasaan Raja (Allah) yang disembah Dibaca pas kontraksi udh terasa kenceng bgt sampai melahirkan. InsyaAllah dilancarkan