Mucus Plug Atau Keputihan?

Hello .minta pendapat sesiapa yg berpengalaman..ini mucus plug atau keputihan?sbb sya search2 google kdg2 mucus plug ble kluar tnpa darah..benda ini kluar bila sya kencing dan mandi,dan memang akan rsa sakit mcm sengugut.. #firstbaby #bantusharing #mommybuntu #1stimemom

Mucus Plug Atau Keputihan?
2 Balas

tu mcm keputihan.....kka cuba tips ini ....dulu i pun sama keluar keputihan banyak masa kencing masa mandi dan rasa macam gatal saya follow tips yang ini.......beli sireh dan bagi sireh itu mendidih dengan air ...selepas itu cuci kat tempat yang kita kencing jaga jaga ye mesti air itu suam sikit

Mcm keputihan tu #TAPsupermoms #TAPactiveusers