Selepas bersalin czer

Minta pemberitahuan ibu2 yg tahu atau pernah alami.. Normal ke selepas bersalin czer seluar dlm asyik bsh bau busuk.. Sekarang sdh 27 hari berpantang#seriusnanya

3 Balas

sama mcm sy....drh y keluar to bau mcm bngkai... lagi satu air kencing pn bau lain... sblm ni pnh jd mse czer ank first,sy on antibiotik 5hri lpsto urine sy da xbbau,... ade x spe pnh alami urine bbau lps bsalin

Cuba puan google mengenai darah bayam. Mungkin puan tengaj alami. Sama macam saya

2y ago

Normal. Itu darah tanda akan berakhirnya nifas. Rajin cuci bersih jela, utk elakkan kuman ya. Saya pun tengah alaminya, bau darah yg keluar tu mcm bangkai ikan 🤣

Keputihan banyak ke? Sy dulu czer mcm takde pulak begitu